Felhasználók hozzáadása és hozzáférési szintek beállítása
Felhasználóknak a fiókjához való hozzáadásához és az onnan való eltávolításához rendszergazdai szintű hozzáféréssel kell rendelkeznie. Ha nem biztos benne, hogy rendelkezik a megfelelő hozzáféréssel, vegye fel a kapcsolatot a fióktulajdonossal.
Adjon hozzá felhasználókat az Indeed munkáltatói fiókjához, hogy csapatának tagjai együttműködhessenek a platformon. Minden felhasználó saját bejelentkezési adatokkal rendelkezik, a hozzáférési szinteket pedig Ön szabályozhatja. Biztonsági okokból érdemesebb a csapattagokat felhasználóként hozzáadni a munkáltatói fiókhoz ahelyett, hogy egyetlen e-mail-címen és jelszón osztoznának.
Ha a fiók tulajdonosát szeretné módosítani vagy eltávolítani, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Felhasználók hozzáadása és hozzáférési szintek beállítása
Felhasználó hozzáadása
- Jelentkezzen be a munkáltatói fiókjába.
- Lépjen a Felhasználók oldalra.
- Kattints a Felhasználók hozzáadása lehetőségre.
- Add meg a csapattagok e-mail címét. Ha olyan személyt adsz hozzá, akinek nincs Indeed-fiókja, a rendszer kérni fogja, hogy hozzon létre egyet.
- Válassza az Összes lehetőség menüpontot.
- Állítsa be a hozzáférési szintet.
- Mentés és az új felhasználók értesítése.
Az Összes lehetőség menüpontban elérhető a hozzáférési szintek részletes magyarázata is, ha át szeretné tekinteni őket.
A felhasználói hozzáférés szerkesztése
- Lépjen a Felhasználók oldalra.
- Keresd meg a szerkeszteni kívánt felhasználót.
- A Műveletek oszlopban kattintson a három pontra.
- Válaszd a Szerkesztés lehetőséget, majd állítsd be a hozzáférési szintet.
- Mentse el a változtatásokat.
Felhasználók eltávolítása
- Lépjen a Felhasználók oldalra.
- Keresd meg a szerkeszteni kívánt felhasználót.
- A Műveletek oszlopban kattintson a három pontra.
- Válassza az Eltávolítás lehetőséget, majd erősítse meg: Igen, eltávolítom.
Saját maga törlése felhasználóként
- Lépjen a Felhasználók oldalra.
- Keresse meg a eltávolítani kívánt felhasználót.
- A Műveletek oszlopban kattintson a három pontra.
- Válassza a saját maga Eltávolítása lehetőséget.
A felhasználók eltávolíthatják magukat egy hirdetői fiókból, ha másodlagos felhasználók. A felhasználók nem kapnak értesítést arról, ha a hozzáférési szintjük megváltozik, vagy ha eltávolítják őket.
Hasznos volt a cikk?
Még több ebben a témában
További segítségre van szüksége?Küldjön nekünk üzenetet, és csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Kérés küldése