3,8 az 5 csillagból.
Összes értékelés megtekintése – Genpact
Cég értékelése

Genpact

Munkavállalói értékelés – Genpact

Nem ajánlom, lusta vezető semmiben sem segít, tele pakkol munkával, utál, folyamatosan leértékel, 3-7* több feladatom van mint a többieknek és ezt semmibe sem veszik, nincs érte pénzbeli de még szóbeli jutalom se. 3% fizetés emelés az infláció alatt. Nem értékelik a dolgozókat. Lépcsőház, csak a kis kedvencek maradnak, mert mindig jön egy pancser akire rálehet sózni a munkát.A munka megvár, nincs helyettesítés, mikor vissza jövök szabadság/betegségből az összes munka ott tornyosul és magamra vagyok hagyva, hiába kérek segítséget, csak a plusz feladatokat kapom, hogy ezeket felhívnád légyszi...

Pro érvek

Nincs / nem ajánlom senkinek sem

Kontra érvek

Nincs szabadidő, állandóan a vezető noszogat, napi szinten annyi munkám van hogy fel sem tudok állni a gép elől, ellenben a kedvencek akik 20 perc alatt végeznek a munkával

Értékelések kategória szerint

Munka/magánélet egyensúlya: 3,0/5 csillag
Bérezés/juttatások: 2,0/5 csillag
Munkahelyi biztonság/Előrelépés: 1,0/5 csillag
Vezetőség: 1,0/5 csillag
Céges kultúra: 2,0/5 csillag
Hasznos volt ez az értékelés?

Hasonló értékelések

agréable

possibilité de formation Idéal pour jeunes pour commencer une carriere
Hasznos volt ez az értékelés?

Szeretnéd megtudni milyen itt dolgozni?

Érdekel, hogy milyenek a munkafeltételek vagy a felvételi folyamat itt: Genpact? Közösségünk szívesen segítségedre lesz.Kérdésem van

Átfogó minősítés

A(z) Genpact értékelései hely szerint

• Vállalatok
  • Genpact
  • Alkalmazotti értékelések
  • A vezetők kedvencei minden kedvezményt megkapnak akit utál a vezető azok vonszolja a hátán a csapatot